Onze Artikelen

Klik hier voor ons gehele assortiment watersportartikelen

  • ✔ Verstelservice voor kleding op maat
  • ✔ Uitgebreid aanbod van prachtige merken
  • ✔ Voor dames en heren

Dames kleding kopen

Kosten Watersport & Fashion biedt een groot assortiment aan dames kleding die u kunt kopen in onze winkel in Breskens. Wij verkopen kleding van diverse merken en hebben altijd de nieuwste collecties in huis. Wij kunnen, wanneer nodig, verstelwerkzaamheden uitvoeren. Zo loopt u er zeker netjes bij.

Stel een vraag

Openingstijden

Ma 9:00-17:00
Di 9:00-17:00
Wo gesloten
Do 9:00-17:00
Vri 9:00-17:00

Za 9:00-17:00
Zo 14:00-17:00

 

Dames kleding kopen van prachtige merken

Bij ons kunt u dames kleding kopen van prachtige merken, zoals Brax, HV Polo, Paul & Shark en Riverwoods. Ons assortiment bestaat uit comfortabele vrijetijdskleding waarin u netjes voor de dag komt. Wij verkopen al jaren kleding van allerlei merken en kunnen u dan ook uitstekend helpen bij het vinden van de perfecte outfit. In onze winkel kunt u op uw gemak kleding passen en uitzoeken. Ook kunnen wij uw kleding verstellen. Zo loopt u er altijd netjes en comfortabel bij. Naast een uitgebreide kledingcollectie hebben wij bovendien ook een ruime collectie schoenen en laarzen. Bij ons bent u dus meteen voorzien van een compleet nieuwe outfit.

Altijd een passende outfit

U kunt bij ons in alle rust dames kleding passen en kopen. Kom langs en ervaar zelf onze professionele en vriendelijke service. Zelfs wanneer u geen reguliere maat heeft, weten wij door onze ervaring en verstelkwaliteiten de perfecte outfit voor u samen te stellen. Heeft u vragen? Stuur ons dan een e-mail of bel naar +31 (0)117 38 12 57. Wij helpen u graag.

Wij geven u graag advies

Heeft u een vraag? Wij hebben een team met medewerkers, die gezamenlijk alle deskundigheid in huis hebben om u vakkundig van dienst te zijn. Neem contact met ons op of laat u telefoon nummer achter dan bellen we u terug.

Ook interessant

Paul en Shark trui | Heren kleding kopen | Dubarry bootschoenen

Bel me terug

Nieuwsbrief